dilluns, 19 de març de 2018

Corrupció. L’organisme nociu
Dijous, 5 d’abril de 2018, a les  17:00 hores, a la Sala d’Actes del Centre Associat UNED Girona. (c/ Sant Antoni , 1, 2on. Coma Cros. Salt), tindrà lloc una activitat que començarà amb la projecció del documental : “Corrupció. L’organisme nociu” de Teresa Soler i Albert Sanfeliu i continuarà amb un col·loqui en el que participaran:
Fernando Lacaba, President de l’Audiència Provincial de Girona i ex professor de Dret del CA UNED Girona.
Salvador Martí, Professor de Ciència Política de la UdG.
Teresa Soler i Albert Sanfeliu, Directors del documental.
Activitat oberta i gratuïta, organitzada per UNED Girona, amb la col·laboració de la Universitat de Girona.

Temàtica:
Es tractarà el tema de la corrupció a Espanya, amb la projecció del documental “Corrupció, l’organisme nociu“ de Teresa Soler i Albert Sanfeliu.
El documental compta amb testimonis directes de la corrupció, en uns casos per haver-la denunciat des de la “proximitat” i en altres per haver fet front a la mateixa des de diferents responsabilitats, com Carlos Jiménez Villarejo, ex-fiscal anticorrupció; Carlos Martínez, ex-inspector cursos de formació; Jaume Llansó, ex-director IMPEM; Manuel Villoria, fundador de Transparència Internacional, capítol espanyol; Albert Gadea i Maite Carol, del cas Pretòria a l’Ajuntament de Santa Coloma; o Fernando Urriticoechea, interventor de l’Ajuntament d’Elx, entre d’altres.
El documental constitueix un “relat proper i emotiu de persones que van viure i van denunciar la corrupció. Conductes exemplars que al costat d’una intensa argumentació de reconeguts experts en la matèria, ofereix una contundent eina amb informació útil i efectiva per fer front a aquesta xacra des del propi sistema i des de la implicació ciutadana ”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada