dijous, 11 de gener de 2018

LA MORT, DIGNA I IL·LUSTRADA


L'ASSOCIACIÓ DMD-CAT INAUGURA L'EXPOSICIÓ "LA MORT, DIGNA I IL·LUSTRADA" AQUEST DIVENDRES DIA 12 DE GENER A LES 19:30H A LA CASA EMPORDÀ DE FIGUERES.


Us volem informar de la inauguració de l’exposició “La Mort, digna i il·lustrada” que tindrà lloc a les 19:30h, a la Casa Empordà de Figueres, aquest divendres, 12 de gener,  coincidint amb el vint aniversari de la mort de Ramón Sampedro. A aquesta exposició es podrà veure el treball de 30 artistes que ens parlaràn i ens donaràn la seva particular visió del dret a morir dignament.  És una exposició que busca desmitificar el concepte de la mort i convidar a la reflexió. 

Contarem amb la presència de l'alcadessa de Figueres, Marta Felip, de la coordinadora de DMD-Girona, Cristina Vallés i d'altres membres de la Junta Directiva de DMD-CAT. 

Artistes que hi participen:
Àfrica Fanlo / Alba Domingo / Albert Arrayás / Alcon Hector / Andrea Zayas / Anna Grimal / Berta Artigal / Clara Sáez / Coaner/ Dani Torrent / Elisa Ancori / Gemma Capdevila / Ignasi Blanch / Ilich Roimeser / Jaume Montserrat / Jotaká Ilustración / La PeraLimonera / Lluís Cadafalch / Marc Vicens / Maria Beitia Marina Guiu / Marta Bellvehí / Mr.Sis / Nirvana Jiménez / Pedro Alón / Ricardilus / Roger Estrany / Roser Matas / Vorja Sánchez / Wäwä Illustration

Us adjuntem el cartell de l'exposició i el de les activitats que l'acompanyen. 

Per a més informació sobre l'exposició: 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada