dimecres, 18 d’octubre de 2017

Ajornament de la jornada PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL SEGLE XXIAJORNAT AL PRIMER TRIMESTRE DE 2018,
més endavant ja s'informaràEn el marc del 15è Aniversari del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, s’organitza la I JORNADA DE PEDAGOGIA UNIVERSITATS-COPEC (VI Jornada del COPEC) amb el tema PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL SEGLE XXI.
Aquesta Jornada de Pedagogia, fruït de la col·laboració entre la vessant acadèmica i la professional, s’organitza entre el COPEC, la UBUABUdGURV i URLL, on es vol abordar l’exercici professional de la pedagogia a partir de tres eixos vertebradors: EDUCATIU, SOCIAL, EMPRESA, coincidents amb els CONTEXTOS on el pedagog/a i psicopedagog/a desenvolupa el seu exercici professional.
La finalitat és reflexionar i debatre sobre el rol de la pedagogia en llur context professional i compartir bones pràctiques pedagògiques dins de cada EIX projectant i posant el valor a la pedagogia i la psicopedagogia en cadascun dels seus contextos professionals, identificar-ne llurs funcions, necessitat social i el grau de reconeixement en els estaments públics i privats.
La Jornada de Pedagogia UNIVERSITATS-COPEC (VI Jornada del COPEC), es durà a terme els dies 17 i 18 de novembre a la seu delCOACB, amb un disseny modular amb l’objectiu de focalitzar seqüencialment cada CONTEXT PROFESSIONAL i facilitar-ne la seva anàlisi i debat i recollir les conclusions de cada EIX.
La Jornada comptarà amb la Conferència Inaugural a càrrec del president de la FEDERACIÓ EUROPEA DE PROFESSIONALS DE LA PEDAGOGIA (FEPP), Gianfranco de Lorenzo, qui emmarcarà el tema central de la jornada. A partir del qual s’abordaran els eixos temàtics mitjançant el DIÀLEG ENTRE EXPERTS en l’eix corresponent, on analitzaran el passat, el present i el futur de la pedagogia,  tot seguit es desdoblarà en tres taules temàtiques simultànies al voltant de REALITATS PEDAGÒGIQUES I PSICOPEDAGÒGIQUES. Cada EIX clourà amb un recull a modus de CONCLUSIÓ sobre el context professional i la seva projecció en la societat del segle XXI.
En el marc de la  JORNADA DE PEDAGOGIA es presentarà la DECLARACIÓ SOCIAL PER LA PEDAGOGIA, signat el 15/6/2017 entre SCP i COPEC i s’iniciarà el procés per instituir el DIA DE LA PEDAGOGIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada