dijous, 1 de juny de 2017

El CEESC present a la 5a Jornada de Professionals de Residències Geriàtriques i Centres de Dia


Dues imatges corresponents a l'acte d'inauguració de la 5a Jornada de Professionals de Residències Geriàtriques i Centres de Dia. A la foto de baix d'esquerra a dreta: Francisco Molinero, president de la delegació de Girona del COPC; Jordi Viñas, alcalde de Salt; Josep Vilajoana, degà del COPC; i Marta Casacuberta, directora del departament TReball, Afers Socials i Famílies a Girona. Fotos: COPCEl passat divendres 26 de maig de 2017, el CEESC va ser present a la 5a Jornada de Professionals de Residències Geriàtriques i Centres de Dia, representat per Meri Raurich, membre de la junta delegada del CEESC gironí.

La jornada, que va tenir lloc a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, de les 9 del matí fins les 7 de la tarda, estava organitzada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i es van tractar temes com: "Hauriem de tenir dret a decidir de com i quan morim?" o bé, "Com s'afronta la sexualitat en un centre residencial?".

A més, ens diu Meri Raurich, "vam poder escoltar amb molta il·lusió que projectes reals d'Atenció Centrada en la Persona s'estan aplicant en el nostre territori i que la teràpia amb nines i el projecte "Música para despertar" estan començant a donar els seus resultats".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada