dilluns, 20 de març de 2017

Per una llei d'Educació Social

El Consejo General de Colegios de Educadores Sociales està duent a terme lacampanya #PorunaleydeEducaciónSocial.

L'objectiu d’aquesta campanya és la creació d'una llei que reguli la professió d'educació social, que visibilitzi, dignifiqui i reivindiqui la importància de la nostra professió per a la societat. Per això es demana que el major nombre de persones i institucions possible de peticions al Ministeri, començant per la del CGCEES, seguint per la dels Col·legis, altres institucions, persones col·legiades i la ciutadania sensibilitzada que vulgui donar suport a aquest procés.
Aquesta setmana el CGCEES ha emès un comunicat davant de la resposta a aquesta campanya que ha ofert el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que ens demana que “ara més que mai hem de treballar per augmentar les peticions i assolir el objectiu que ens hem plantejat”.

Participa a la campanya!

Qualsevol persona o entitat pot sumar-se a la petició presentant una sol·licitud de creació de la llei.

Us posem a l'abast 3 models de petició diferents:

Podreu presentar la vostra sol·licitud en qualsevol registre públic i, si teniu certificat digital, a la seu electrònica del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. (les entitats haureu de fer-ho per la seu electrònica obligatòriament).

Per fer el seguiment de la campanya: web del CGCEES i xarxes socials del CGCEES:Facebook i Twitter amb les etiquetes #10añosdeCGCEES i#PorunaleydeEducaciónSocial.
Us animem a participar-hi i a fer-ne difusió a través del vostre cercle
i les vostres xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada