dimarts, 21 de març de 2017

CÀPSULA: Sobre l’acompanyament al final de la vida i el paper de l'educadora i l'educador social

Data: Dimecres, 5 d’abril, a les 18:00h
Lloc: Delegació del CEESC a Girona. Ibèria, 4, Girona.
L’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida ens presentarà l'entitat que té com a tasca obrir un debat a la comunitat sobre la mort i com morim, la qualitat de vida, la dignitat de la persona i el respecte per l’ésser humà. Tots aquests elements són clau dels principis de les llars hospice i de l’àmbit de l’acompanyament en el procés final de la vida.

Aquesta associació proposa la Llar Hospice com a recurs de les cures al final de la vida, actualment inexistent al nostre país: és un espai acollidor on es cuida de manera holística bio-psico-social-espiritual les persones que afronten un procés de final de vida, com també els seus familiars i éssers propers, proveint-los de serveis integrals i amb la implicació d’un ampli grup de professionals altament preparats per a aquest propòsit, entre ells educadores i educadors eocials.

D’una altra banda, el paper d'aquests professionals és defensar i promoure el dret de la informació perquè qualsevol persona que es trobi en procés final de vida tingui accés a unes cures que preservin la màxima qualitat de vida possible, respectant la seva autonomia i dignitat, independentment del seu diagnòstic i de la seva edat.

A càrrec de Mercè Juan, infermera i llicenciada en Antropologia Social i Cultural, i presidenta de l'associació, i d'Anna Hurtós, educadora social i secretària de l'associació.

Si veniu en cotxe tingueu en compte l'aparcament, ja que majoritàriament és zona blava i tot i així es fa difícil aparcar a prop de la seu del CEESC.
---
Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada.

En conveni amb

Informació bàsica

Inici de l'activitat05-04-2017 18:00
Finalització de l'activitat05-04-2017 20:00
LocalitzacióGirona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada