divendres, 7 d’octubre de 2016

Procés participatiu per a la Reforma Horària

Per dur a terme la reforma horària, el Govern, a través de la Secretaria de Transparència i Govern Obert i juntament amb la Iniciativa per a la Reforma Horària, impulsen un procés participatiu perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre com fer-la efectiva.

En aquest context, es debatran, en dotze sessions presencials arreu del territori, els reptes i les oportunitats que ofereix la reforma horària al conjunt de la societat catalana. En aquests debats, la ciutadania podrà aportar el seu punt de vista sobre com implementar els canvis que comporta la reforma horària en el funcionament ordinari de la societat.

Les sessions presencials tindran lloc a 12 municipis diferents: Terrassa, Barcelona, Igualada, Sort, Lleida, Lloret de Mar, Vilafranca del Penedès, Reus, Tortosa, Girona, Mataró i Esplugues.

A cada municipi s’ha establert un calendari per tal de realitzar dues sessions. La primera és una conferència informativa a càrrec d’un membre de l’associació Iniciativa per a la Reforma Horària, mentre que la segona, que es realitza una setmana més tard, serà l’espai on es debatrà sobre els eixos de la reforma.

Les inscripcions per a les sessions del procés participatiu es poden realitzar a través d'aquest enllaç.


Alternativament a les sessions presencials, que es duran a terme a la tardor, les persones que vulguin poden fer les seves aportacions pervia telemàtica segons l'accelerador o eix en què vulguin participar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada