dijous, 27 d’octubre de 2016

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies presenta el procés participatiu "Construïm un nou país amb valors"


El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies presenta el procés participatiu "Construïm un nou país amb valors"

L’Edifici de la Generalitat a Girona acollirà demà al matí la roda de premsa de presentació del procés participatiu “Construïm un nou país amb valors”. El secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, la directora territorial, la Marta Casacuberta, i el responsable del programa Civisme i Valors, Jaume Forés, exposaran el projecte i donaran a conèixer les sessions de treball que se celebraran arreu del territori els propers mesos.

Es tracta d'un procés d'anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Promoguda per la Generalitat de Catalunya, aquesta iniciativa pretén construir el futur a través de la introducció d’iniciatives i canvis en les polítiques del Govern que fomentin el civisme, generant oportunitats i confiança mútua en les relacions, tant públiques com privades, entre ciutadans i ciutadanes.

El projecte té com a primera fase un procés de participació per donar veu a la ciutadania sobre els hàbits i comportaments positius que inspiren la convivència a Catalunya i poder d’aquesta manera valorar col·lectivament com ens relacionem i quin futur volem compartir entre tots i totes. Aquesta informació posteriorment es complementarà amb una enquesta elaborada pel Centre d’Estudis d’Opinió.

En el marc d’aquest procés participatiu, s’han organitzat 36 sessions de treball arreu del territori, aprofundint així en els mecanismes de democràcia participativa.

A la demarcació de Girona es realitzaran les següents:

EIX
DATA
HORARI
ESPAI
ADREÇA
GIRONA
02-nov
17.30 a 21.00
HE Girona - La Rutlla
La Rutlla, 20-22, Girona
COSTA BRAVA
02-nov
17.30 a 21.00
CGG Blanes
Pl. Espanya, 3
GARROTXA-PLA DE L’ESTANY
03-nov
17.30 a 21.00
CGG Olot
Bisbe Llorençana, 2
ALT EMPORDÀ
04-nov
17.30 a 21.00
CGG Figueres
Joan Subias i Galté, s/n
CERDANYA
10-nov
17.30 a 21.00
Àrea de Joventut del Consell Comarcal
Plaça del Rec, 5 de Puigcerdà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada