dimarts, 24 de maig de 2016

Es convoca a Girona abans de l’estiu un curs de tardes de Monitors i Monitores d’educació en el lleure

Es tracta d’un curs amb un horari diferent pensat per a alumnes que no poden fer un intensiu

El proper dimecres 1 de juny comença a la seu de l’Escola l’Empordà a Girona un curs de Monitors i Monitores d’educació en el lleure que s’impartirà en horari de tardes de les 17.30h a les 21.30h de dilluns a divendres i que deixa lliures els caps de setmana. Es tracta del darrer curs que aquesta escola convoca abans de l’estiu i que finalitzarà la seva etapa lectiva presencial el dia 30 de juny.

Habitualment l’Escola l’Empordà convoca cursos intensius i de caps de setmana, tot i que de forma extraordinària aquest trimestre n’ha convocat dos en horari de tardes, un a Puigcerdà que actualment s’està portant a terme i aquest que té previst començar la setmana vinent.

Els cursos de Monitors i Monitores consten d’una etapa lectiva presencial i una altra no presencial que l’alumne fa des de casa, així com una etapa de pràctiques que l’alumne té un termini de tres anys per realitzar-la.

Amb la normativa actual s’exigeix que el 40% dels monitors i monitores d’una activitat de lleure educatiu infantil o juvenil com ara un casal o unes colònies, tingui el títol corresponent que atorga la Generalitat de Catalunya, i està previst que aquesta exigència pugi al 60% a partir del mes de setembre. Tot i això, les empreses i entitats que gestionen aquest tipus d’activitats fa anys que exigeixen els currículums dels seus treballadors aquesta titulació.

L’Escola l’Empordà que porta ja 18 anys d’experiència formant educadors i educadores de lleure arreu de les comarques gironines i arreu de Catalunya també ofereix formació especialitzada on-line en modalitat de cursos que tenen una data d’inici i una altra d’acabament i estan tutoritzats tota l’estona, modalitat que els alumnes agraeixen ja que se senten acompanyats en tot el procés d’aprenentatge.

Per a més informació i inscripcions www.escolaemporda.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada