dilluns, 18 d’abril de 2016

MAPA DE L'ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL

Dimecres 15 de juny, a les 18:30h a la seu del CEESC a Girona. Ibèria, 4, Girona.


La Coordinadora per a l’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) esta formada per animadors i animadores socioculturals, associacions, universitats, cicles formatius i en definitiva, a les i els amants de l’Animació Sociocultural (ASC) de tota Catalunya.

Un dels projectes que està duent la CASC_CAT és el Mapa de l’Animació Sociocultural. En aquest es pretén localitzar en el territori qui i de quina manera s’està treballant en el camp de l’animació sociocultural, amb la finalitat de tenir una eina de comunicació per tal de facilitar el treball en xarxa.

Qualsevol empresa, entitat, institució, servei que utilitza la metodologia de l’Animació Sociocultural, es pot inscriure al mapa a fi de compartir tasca, projectes... D’aquesta manera dona a conèixer el seu projecte i es pot relacionar amb altres que treballem en el mateix camp per tal de promoure relacions laborals, treballar en xarxa i establir sinèrgies.

L'Anna Planas, professora d'Educació Social de la Universitat de Girona (U.d.G) ens presentarà l’organització i aquesta eina mostrant-nos els recursos de l’Animació Sociocultural que tenim i on els trobem.

Inici de l'activitat 15-06-2016 18:30
Localització CEESC Girona

Inscriu-t'hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada