divendres, 15 de gener de 2016

L'Educador Social i la seva intervenció en el camp de les addiccions

CURS: L'Educador Social i la seva intervenció en el camp de les addiccions (20h)

Aquesta proposta pretén donar coneixements i eines per treballar les addiccions i alhora ajudar als professional de l’Educació Social a prendre consciència de com interactuen amb la nostre feina.Millorar el que fem des del “com ho fem”.

Un dels grans problemes dels educadors (no tan sols en addiccions) és que la nostra actuació educativa es veu condicionada pel fet de treballar en ambients hostils, complicats i plens d’exigències; això influeix en les nostres emocions i ens encamina cap a posicionaments rígids. Les exigències -de la institució, les pròpies cap a la persona atesa...- ajuden a crear una pressió interna que s’ha de canalitzar d’alguna manera, perquè sinó buscarà una sortida cap a la part més feble del sistema, que sempre és l’usuari o un mateix.

A càrrec de Marino de la Cruz, Educador Social, Terapeuta Gestalt i Terapeuta Corporal Integratiu. Ha estat membre del grup de treball de drogodependències del CEESC durant 2 anys. Formador en voluntariat addiccions, Creu Roja i Grup ATRA. Educador en Comunitat Terapèutica 8 anys i en Grups de addiccions i familiars d’addictes.

Dates: 15, 22 i 29 de febrer, 7 i 14 de març de 16 a 20h
A la seu del CEESC, al carrer Ibèria 4 de Girona cliqueu aquí per veure geolocalització

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada