dijous, 21 de gener de 2016

Educadors socials a l’escola? El rol dels educadors socials per respondre als reptes escolars

Quina és la realitat de l’educació social en context escolar a Catalunya? Què pot aportar l’educador social en un centre educatiu d’alta complexitat? I en un centre educatiu amb menys complexitat, també té sentit el rol de l’educador social? Quines haurien de ser les funcions de l’educador social dins un context escolar? Quins són els programes i models amb més potencialitat en el futur? Com s’articula el treball interdisciplinar en els centres educatius? Com superar la idea de l’educador social com un recurs de substitució i de reforç dins el centre educatiu?

En l’acte intervindran Eva Bretones i Miquel Castillo, autors del llibre Acción social y educativa en contextos escolares (Universitat Oberta de Catalunya, 2015).

Organitzem: Fundació Jaume Bofill, Universitat Oberta de Catalunya i Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Accés lliure i gratuït, però cal que us inscriviu, tant per assistir-hi presencialment, com per connectar-vos a l'streaming. INSCRIPCIÓ.

El debat es podrà seguir en directe per streaming a través d'aquest web i també via Twitter @FundacioBofill i amb el hashtag #aulabofill.

No arribes a l'hora al debat online? Cap problema! Podràs recuperar el visionat a la web de la Fundació Jaume Bofill.


Informació bàsica

Inici de l'activitat
03-02-2016 18:30
Finalització de l'activitat
03-02-2016 20:00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada