dimarts, 10 de novembre de 2015

Xerrada informativa "Com acollir un camp de voluntariat"?


Ets un col·lectiu i necessites suport en algun projecte? Vine a les xerrades que farem a Barcelona, Tarragona i Girona aquest mes de novembre i desembre!

El Servei Civil Internacional és conegut per l'organització de camps de voluntariat. Des de l'SCI Catalunya, enviem voluntaris i voluntàries a camps d'arreu del món però també coorganitzem, juntament amb associacions o altres col·lectius, camps de voluntariat al nostre territori (Catalunya, País Valencià i Illes Balears).

Es tracta, doncs, d’una idea de solidaritat traçada des del treball en xarxa a nivell local i internacional. Els camps de voluntariat solen ser autogestionats des d’organitzacions de base i la participació voluntària. La participació durant dues o tres setmanes de voluntaris i voluntàries internacionals dóna una empenta important als projectes, que es veuen alimentats dels coneixements, motivacions i treball de les voluntàries.

Els projectes poden ser de temàtica ben diferent: cultura, sostenibilitat, inclusió social, dinamització de col·lectius, memòria històrica, recuperació del patrimoni, reconstrucció...

Els propers mesos farem xerrades a Barcelona, Girona i Tarragona, on explicarem Com Acollir un Camp. L'objectiu és donar tota la informació i recursos necessaris per tal de facilitar al màxim que les entitats puguin promoure camps de voluntariat, a la vegada que també compartirem experiències d'altres promotors. 

A Girona 
11 de novembre a les 20h a l'Espai de Solidaritat (C. Mestre Francesc Civil, 3. GIRONA)
En col·laboració amb la Coordinadora d'ONG solidàries de Girona
Serà el primer punt de l'ordre del dia de l'Assemblea de la Coordinadora, però serà un punt obert per a totes les entitats assistents. 

A Barcelona
24 de novembre a les 19h a l'espai Jove La Fontana (C/Gran de Gràcia 190, Barcelona)
En col·laboració amb el Centre de Recursos per les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

A Tarragona
10 de desembre a les 18h a l'Hotel d'Entitats de Tarragona (Carrer Pons d'Icard s/n)
En col·laboració amb l'Hotel d'Entitats de Tarragona 

Si esteu interessats o interessades, o teniu alguna pregunta, no dubteu en escriure'ns a voluntariat@sci-cat.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada