dimarts, 3 de novembre de 2015

Premis “Mosques de la Informació 2015”L'Uni Girona, protagonista de les Mosques de la Informació. Foto: Arturo Solari


Arturo Solari, educador social col·legiat va representar la delegació Gironina del CEESC a l'acte de lliurament dels premis "Mosques de la informació 2015", que cada any organitza el col·legi de periodistes gironí, acte al qual hi estava convidat el CEESC, i ens ha fet arribar quatre ratlles d'aquest acte.

El dijous 22 d’octubre va portar-se a terme l’entrega dels Premis “Mosques de la Informació 2015”, atorgats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya de la Demarcació de Girona.
L’auditori gran de la Biblioteca Carles Rahola de Girona va estar ple a vessar de públic. 
Van assistir també autoritats polítiques (l’alcalde, el president del Consell Comarcal del Gironès, etc.) i del món social i cultural.
Entre els premis van destacar els que es van concedir a l’equip de bàsquet “Uni Girona” per la seva trajectòria i el campionat guanyat al torneig femení espanyol la temporada 2014-15; el de la Revista Presència (avui dia vinculada al diari “El Punt - Avui”) pels seus 50 anys de publicació; i el de la periodista i gestora cultural Natàlia Molero, com a homenatge pel seu treball en diversos àmbits de la comunicació i la cultura.
Van destacar les sentides i poètiques paraules que l’escriptor Josep Maria Fonalleras li va dedicar a la Natàlia.
A més de les anteriors, es van entregar la “Mosca Borda” i la “Mosca Grossa”

Presència i Natàlia Molero, van ser reconegudes a les Mosques de la Informació. Fotos: Arturo Solari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada