dilluns, 9 de novembre de 2015

L'acollida sociolingüística de persones nouvingudes

S’ha presentat el programa de la PRIMERA EDICIÓ del SEGON MÒDUL del curs “L'acollida sociolingüística de persones nouvingudes” endegat conjuntament per ACEFIR (Associació Catalana per a l’Educació, la Formació i la Recerca), Càritas Diocesana de Girona i la Fundació SER.GI, tres entitats que comparteixen l’atenció de persones estrangeres.

Aquesta iniciativa va néixer amb la voluntat d’oferir una formació a les persones que treballen o col•laboren en entitats i institucions dedicades a l’acollida i l’aprenentatge de segones llengües amb persones immigrades.

Ja fa temps que Catalunya ha esdevingut una terra on s’han establert persones d’orígens diversos. Algunes d’elles, entre altres necessitats, presenten analfabetisme o falta de competències comunicatives orals en llengua catalana. Aquests últims anys de crisi han posat de manifest, encara més, les mancances formatives que pateixen algunes de les persones immigrades, i les dificultats que els suposa a l’hora de trobar feina.

El programa està adreçat a persones, tant professionals com voluntàries, que treballen en l’acollida sociolingüística de les persones joves i adultes migrades, perquè tinguin una formació que els permeti ser més eficaces en la seva actuació.

El curs té el reconeixement de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Trobareu més informació, el programa, la inscripció, el preu i altres qüestions d’interès al següent blog: http://acollidasociolinguisticacas.blogspot.com.es/

1 comentari:

  1. Jo el vaig fer aquest curs l'any passat, i és molt interessant i recomanable!!

    ResponElimina