dissabte, 17 d’octubre de 2015

S'ha portat a terme la càpsula formativa "Els jocs de taula moderns com a eina educativa"


Un moment de la pràctica de jocs de taula, al centre la ponent de la càpsula formativa Cati Hernández.
Foto: Rubèn Fornós

Aquest dijous 15 d’octubre a la seu del CEESC de Girona ha tingut lloc la càpsula formativa que porta per nom "Els jocs de taula moderns com a eina educativa", a càrrec de Cati Hernández, educadora social i psicopedagoga, actualment involucrada en l'educació infantil a través del joc a la ludoteca Les Bernardes de Salt.

Amb l’objectiu de descobrir jocs de taula moderns que siguin útils per treballar aspectes de la personalitat i de la relació amb els altres, Cati Hernàndez ha fet una intropducció explicant què és un joc de taula, quins tipus de jocs de taula hi ha i quins beneficis tenen aquests jocs.

I s’ha acabat aquesta introducció posant exemplesde jocs cooperatius, per fomentar la creativitat, l’escolta activa i el diàleg, l’autoconeixement i el coneixement dels altres, el lideratge i la persuassió.

Finalment, i abans d’elaborar les conclusió de la sessió formativa, s’ha passat a la part més activa de la mateixa, que ha estat posar en pràctica alguns dels jocs que s’han posat a disposició dels assistents com Ikonikus, Dixit, Polilla tramposa, Hanabi, The creativation game, Eduioga, Los hombres lobo de Castronegro o Story cubes.


No hi ha dubte que es va gaudir de valent amb aquesta experiència.
Foto: Cati HernándezCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada