dijous, 8 d’octubre de 2015

Faig un 36 per la Fundació SER.GI

Des del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) ens hem compromès a participar fent difussió als nostres col·legiats de la campanya "Faig un 36" que promou la Fundació SER.GI

L'obhectiu d'aquesta campanya és recaptar fons per al seu projecte de Masoveria Urbana que permet l'accés a l'habitatge a un preu més econòmic a canvi de petites reformes per part del llogater.

Si us adhriu a la campanya destinareu 36€ anuals que serviran per cobrir la gestió de com a mínim 5 habitatges que es destinaran a persones o famílies en risc d'exclusió i que han perdut el seu habitatge degut a un desnonament oque  no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat.

Som conscients que l'habitatge és una greu problemàtica social i que hi ha entitats com la Fundació SER.GI que tenen projectes per pal·liar-ho, per això us encoratgem a col·laborar-hi.


Aquest dimecres, 7 d'octubre s'ha fet la presentació pública de la campanya “Jo faig un 36 per a la Fundació SER.GI”, conjuntament amb les organitzacions professionals adherides.

La presentació de la campanya ha anat a càrrec de Bru Pellissa i Jaume Fàbrega, president i vicepresident, respectivament, de la Fundació, acompanyats dels representants del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona, el Gremi d’Instal·ladors de Girona, l’Associació d’Hostaleria de Girona i Radial i l’Associció Gironina d’Empresàries.

La campanya està també està oberta al públic en general, que pot fer les seves aportacions mitjançant un apartat especial que s’ha obert a la web de la Fundació SER.GI (www.fundaciosergi.org/colabora/faigun36/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada