dimecres, 21 d’octubre de 2015

Dades i informes que afecten els drets dels infants

Us fem arribar informació de la jornada "Dades i informes que afecten els drets dels infants”, organitzada per la TIAC – Taula per la Infància i l’Adolescència de Catalunya i que es durà a terme el proper dimarts 27 d’octubre al Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Podeu accedir al Programa aquí.

Amb aquesta jornada volem posar de manifest la necessitat de recopilar, ordenar i posar en comú les diferents dades que sobre la infància disposen administracions, centres de recerca o organitzacions no governamentals, per d’aquesta manera tenir una visió més global, realista i detallada de la realitat de la infància que ens permeti continuar treballant amb una major coneixement en la millora de les condicions de vida i en la promoció dels drets dels infants i adolescents al nostre país.

Per tal de prendre consciència de la importància de disposar de dades adequades sobre la infància, hem volgut comptar amb la participació de Jorge Cardona, membre del Comitè dels Drets dels Infants, qui ens assessorarà sobre els usos i formats que les diferents informacions poden tenir per a la millora de les condicions de vida i el reconeixement i garantia dels drets dels infants i adolescents de Catalunya.

Podeu accedir a la butlleta d’inscripció de la jornada a través d’aquest enllaç. La inscripció a la jornada és gratuïta, amb dinar opcional (20€).

Més informació al correu electrònic administració@tiac.cat i al telèfon 93 292 55 63.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada