dimarts, 6 d’octubre de 2015

Carnaval de Blogs 2015

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Posted: 05 Oct 2015 03:57 AM PDT

Com ja sabeu, el passat divendres, vam celebrar el Dia Internacional de l’Educació Social. El vam poder seguir per les xarxes a través de tres hashtags #DiaES#EdusoDay2015 i #thefinestjobintheworld.

Dins dels actes que va organitzar el CEESC per celebrar-ho, vam convidar a blogs del món de l’Educació Social a participar, per tercer any consecutiu, al Carnaval de Blogs sota el tema “L’educació social a l’esfera pública. El reconeixement social de la professió”.

Primer de tot, volem agrair la participació de les 21 persones que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa. N’hi ha que han repetit, i d’altres que ho han fet per primer cop. Moltes gràcies a tots i a totes!

Aquest és el llistat amb tots els articles. Us animem a llegir-los i a fer-hi els vostres comentaris:
La iniciativa del Carnaval de Blogs va néixer fa dos anys. L’any 2013 vam tractar el tema No deixaria mai de ser educador/a social perquè... i hi van participar 17 blogs. L’any 2014, el tema a tractar va ser L’Educador/a social neix o es fa?, amb 25 articles.

Si vau participar al Carnaval 2015 i no us trobeu al llistat, si us plau, feu-nos-ho saber al correu comunicacio@ceesc.cat o als comentaris de d’aquesta entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada