dijous, 24 de setembre de 2015

Jornada de Prevenció i Mediació Comunitària organitzada. Un calidoscopi de mirades: una dècada teixint complicitats

Des de fa un any la CTJ Girona - juntament amb Presidència, Justícia, altres unitats de Benestar Social i Família com Atenció a la Infància i l’Adolescència, Interior, Empresa i Ocupació, Ensenyament i Salut- participa en la Comissió Tècnica de Coordinació Interinstitucional sobre Conflictivitat Juvenil de Girona.

Aquesta comissió té com a missió disminuir les situacions de conflictivitat en infants i joves impulsant la intervenció transversal i coordinada dels ens públics.

Més enllà de les actuacions que aquesta taula es planteja desenvolupar, de les quals tindreu notícies properament, és també un espai de comunicació entre unitats i departaments que facilita la construcció i aprofitament de recursos.

A través d’aquesta taula us fem arribar:

la Jornada de Prevenció i Mediació Comunitària organitzada. Un calidoscopi de mirades: una dècada teixint complicitats , organitzada pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada prevista pel proper dia 19 de novembre a les 9:00h. a l’Aula Josep Irla, a la Seu de la Generalitat de Catalunya a Girona (Pl. Pompeu Fabra, 1).

Aquesta jornada pretén:

- Compartir algunes experiències significatives, relacionades amb la tasca preventiva i la gestió del conflicte amb joves, en l’àmbit local

- Reflexionar, conjuntament amb l’investigador social Marco Marchioni, sobre la intervenció comunitària i la participació

- Afavorir l’intercanvi entre professionals de les administracions locals, de la Generalitat de Catalunya i d’entitats i associacions que treballen en l’àmbit de la prevenció i de la mediació amb joves


Podeu consultar-ne tots els detalls al programa. Podeu també formalitzar la inscripció fins no més tard del dia 12 de novembre.

Us animem a participar-hi.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada