dimecres, 5 d’agost de 2015

Què és l’addicció? Eines i recursos per combatre la drogodependència

Amb l'objectiu de proporcionar informacions i petites eines en relació a la detecció de problemes de drogodependències, recursos que hi ha, professionals als quals s’ha d’acudir, etc., presentem aquesta càpsula formativa que tindra lloc a la seu del CEESC a Girona el proper 22 de setembre.

A part, també es donarà a conèixer en primera persona l’experiència d’un noi que ha passat recentment per un ingrés degut a una situació problemàtica amb aquest tipus de substàncies.

Així doncs, aquesta càpsula està dividida en dues parts: 

1. Explicació sobre tot el que són les drogues, tipus, i recursos i professionals que poden ajudar i assessorar quan es reflecteix una problemàtica d’aquesta tipologia. Tota aquesta part explicada i guiada pel director de “CCAdicciones” de Mataró, centre amb gran experiència i un alt índex d’èxit de superació en les persones que han ingressat. 

2. Experiència amb drogodependències explicada per un noi força jove, que ha passat per un ingrés en aquest centre. Va passar per una situació problemàtica amb les drogues on s’hi va veure implicat tot el que l’envoltava (família, amistats, etc.)

Aquesta càpsula va a càrrec de Francisco Prados, director general del centre CCAdicciones ubicat a Mataró, amb anys d’experiència com a terapeuta i psicòleg i format en Màster en Drogodependències. A part, també tindrem la col·laboració de l’Àngel, jove el qual amb l’edat que té, ha passat per una experiència amb drogues i durant temporada ingressat al centre. Ell ens explicarà com va viure la seva relació amb aquesta substància i com va ser la seva experiència al centre.

Destinataris: educadors i educadores socials, psicòlegs i psicòlegues, terapeutes, monitors i monitores de lleure educatiu i també directors i directores d'aquest àmbit i en general, professionals que es dediquin o es vulguin dedicar al món de l’educació i la salut. També, és una experiència oberta a persones sense estudis especialitzats en l’àmbit de les drogodependències que tinguin interès en la temàtica

Recordeu:
 • Què és l’addicció? Eines i recursos per combatre la drogodependència
 • Dimarts, 22 de setembre de 2015
 • A les 16.30h
 • A la seu del CEESC - C/ Ibèria, 4 - GIRONA
Per assistir us haureu d'inscriure a partir de la primera setmana de setembre a www.ceesc.cat, la inscripció és gratuïta

2 comentaris:

 1. No podéis poner una titulación a alguien que no la tiene. El director del centro no tiene titulación de psicologo, por lo tanto no puede realizar dicha actividad profesional como tal. Estamos hablando de una enfermedad muy grave.

  ResponElimina
 2. He estat fent averiguacions i, efectivament, el director del centre no té aquesta titulació. La persona que ens ha donat la informació ha admés que es tracta d'una errada, en cap cas el director del centre ens ha dit mai que fos psicòleg.
  També t'he d'informar que per motius personals l'haurà de substituir el terapeuta d'aquest mateix centre Javier Portos, que segons ens han informat és educador social i màster en drogodependències.

  Rubèn Fornós Casares, president de la gelegació del CEESC a Girona

  ResponElimina