dimecres, 3 de juny de 2015

Les TIC al cente penitenciari del Puig: Audiorelats molt sentits i molt ben llegits

Volem compartir amb vosaltres (perquè així ens ho autoritza) el correu que l'Elisabet ens ha arribar.Bones a tots i totes, em fa molta il·lusió ensenyar-vos els primers passets que hem fet en motiu del dia de Sant Jordi amb el nou grup que tinc al centre penitnciari del Puig.

Encara estem temptajant amb les tecnologies i de moment només hem fet audiorelats, ja veureu que n’hi ha de molt sentits i de molt ben llegits. Ja ens direu el què. Us deixo l’enllaç:

https://espaitic.wordpress.com/2015/05/15/sant-jordi-digitale-al-cp-puig-de-les-basses/#comments

Si us ve de gust fer-nos un comentari nosaltres estarem encantats/des de rebre’l i els interns/es el podrán contestar, ja sabeu que això sempre és molt emocionant. I també en podeu fer la difusió que creieu oportuna.

Esperem que d’aquí a poc temps us puguem presentar el magazine que farem des d’allà!!!! El procés de creació està sient molt emocionant i enriquidor….

Salut a tots i totes,

elisabet

1 comentari:

  1. Moltíssimes gràcies per fer-ne difusió!!!! Divendres els hi ensenyaré als participants, els farà molta il·lusió, segur..... Tenim accès reestringit a internet, però espero poder-nos connectar a la vostra pàgina.

    I gràcies per compartir-ho perquè poc sovint les notícies agradables, constructives de centres penitenciaris són les que es difonen.

    Salut,

    Elisabet, educadora social

    ResponElimina