divendres, 8 de maig de 2015

Vídeo de prevenció de la violència 2.0

Des de Programa Inclusió i Gènere de la Direcció de Programes de Joventut ens demanen compartir amb vosaltres el videoclip #DesactivaElControl

És un vídeo de prevenció de la violència 2.0 en adolescents, realitzat pel Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison per encàrrec de l’Institut Català de les Dones.

Aquest vídeo de sensibilització vol contribuir a desactivar actituds i comportaments de control que es donen en les relacions de parella, de les quals el 33% de joves entre 15 i 29 anys considera acceptable en algunes circumstàncies. L’apoderament de les noies i la identificació de les actituds de control en les relacions afectives són les idees força que travessen aquest material audiovisual, que esperem que us agradi i sigui d’utilitat.

Posem a la vostra disposició l’enllaç al vídeo perquè en feu difusió entre la població jove amb la que treballeu, i que us en feu ressò a través dels vostres webs i xarxes socials amb els comentaris i aportacions que considereu.

https://www.youtube.com/watch?v=8Yq9flOqym4

Aprofitem també per posar a la vostra disposició els dos materials de prevenció de relacions abusives que es van presentar ahir, 6 de maig, en el marc del programa “Estimar no fa mal. Viu l’amor lliure de violència”:

- Projecte de formació per a la prevenció de la violència masclista, elaborat per l’entitat especialitzada TAMAIA viure sense violència.

- Projecte de formació per a la prevenció d’abusos sexuals entre iguals en adolescents, elaborat per l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada