divendres, 3 d’abril de 2015

Campaments i rutes per infants, adolescents i joves... amb burricos


L'Associació l'Ocell Blau han preparat per a aquest estiu campaments i rutes adreçades a infants, adolescents i joves en tres propostes on el burro n'és el protagosnista.

De fet ho expliquen així:

"La idea de fer campaments a la natura per als més peques i rutes per muntanya per adolescents i joves neix fa uns 4 anys de les nostres caminades, excursions i rutes amb família per l'albera amb la companyia de burros. Per a nosaltres és una experiència plena, enriquidora, divertida i apassionant, ja que ens permet un contacte íntim amb nosaltres mateixos/es, amb la natura i el grup.

Així que un cop decidit el què volem i podem oferir, va començar la feina. Una de les parts més motivadora ha estat el recórrer possibles excursions i rutes durant aquests anys per l'Albera, sempre en companyia dels burricos, per a adaptarles a les diferents edats i possibilitats dels infants, com podeu suposar aquesta és una feina que mai s'acaba i seguim realitzant, repassar els camins, trobar nous llocs, sentir noves històries sobre el territori recorregut, mantenir als burros en forma i amb una doma que faciliti el maneig per als infants i joves. Després l'apassionant feina de recerca d'històries i llegendes dels llocs. I va arribar l'hora de la avorrida paperassa, burocràcia... però això ja està fet!

Tenint en compte que els membres de l'equip ja treballem amb nanos i adolescents tenim les titulacions corresponents, ens coneixem i hem fet varies rutes junts procurant la logística per el grup, l'altre feinada que ens ha vingut a sobre ha estat la de donar-nos a conèixer, cartells, xerrades, la Fira de la Terra, participació a fires locals fent passejades amb burros, web, facebook, bé s'ha de dir que aquest no és el nostre punt fort ja que totes nosaltres vivim a muntanya amb internet limitat i som bastant sabates amb les “noves tecnologies” així que actualment hi estem posant molta energia."

Per conèixer l'entitat seguiu aquest enllaç: http://www.ocellblau.com/associacio-ocell-blau

Per les propostes d'aquest estiu: http://www.ocellblau.com/estiu-2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada