dijous, 19 de març de 2015

Descobreix els teus talents


Des de la Fundació per la Creativació ens presenten un projecte adreçat a educadors/es, famílies, escoles i, en definitiva, a tothom qui cregui que la creativitat és essencial per al desenvolupament de la persona.

Aquest projecte està basat en la teoria de les intel·ligències múltiples de Howard Gardner i consisteix en una col·lecció de contes "Descobreix els teus talents", a través dels quals els infants aprenen quines intel·ligències múltiples existeixen, les practiquen i identifiquen en quin grau les tenen desenvolupades.

El protagonista dels contes, en Tivo Creatiu, un nen amb el superpoder de la imaginació, inicia l'aventura amb l'explorador James Cook, a la recerca d'un tresor molt preuat. Per ajudar-los, els infants hauran de superar unes activitats amb proves relacionades amb cadascun dels talents.

Si us interessa la creativitat i voleu ampliar la informació o col·laborar amb el projecte podeu entrar a: http://www.verkami.com/users/278020 i a http://www.fundaciocreativacio.org/ca/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada