divendres, 20 de febrer de 2015

Curs de vetlladors i vetlladores a Palafrugell

Curs especialment orientat a persones que donen suport a l’autonomia d’infants i joves amb un alt grau de dependència

L’Escola d’educadors i educadores l’Empordà va oferir per primer cop a les comarques gironines un curs d’Auxiliar d’educació especial (vetllador i vetlladora) a Girona el passat mes d'abril, ara, per primer cop aquest curs s'ofereix a Palafrugell.

L’auxiliar d’educació especial (vetllador i vetlladora), popularment anomenat vetllador o vetlladora és una figura que en els darrers anys ha tingut i estar tenint una presència activa en els centres escolars, dins allò que són els centres ordinaris, i en el marc d’una escola inclusiva.


El principals destinataris d’aquest curs són monitors i directors d’activitats d’educació en el lleure i personal de suport a l’aula; persones que tinguin la formació del curs de monitors de menjadors i transport escolar; altres educadors que treballin o que hagin treballar en entorns educatius i l’atenció a les persones amb discapacitat. Qualsevol persona que tingui interès en treballar amb alumnes amb necessitats educatives especials.


No es requereix cap títol acadèmic per a la realització d’aquest curs bàsic d’auxiliar d’educació especial (vetllador i vetlladora) tot i que per a treballar us poden exigir també l'ESO


Es tracta d’un curs que dóna les eines i els coneixements per tal d’aprofundir, en el marc d’una escola inclusiva, en l’atenció i cura dels infants amb necessitats educatives especials orientat a donar suport a l’autonomia dels infants i joves amb un alt grau de dependència, per tal que puguin participar en totes les activitats acadèmiques. 


El plantejament del curs es fa des de l’abordatge teòric i pràctic de la figura del vetllador i vetlladora i el seu paper a l’escola d’avui. 


Els alumnes que superin el curs rebran un diploma i carnet d’AUXILIAR D’EDUCACIÓ ESPECIAL (VETLLADOR/A) emès per una escola oficial d’educadors i educadores d’activitats de lleure reconeguda per la Generalitat de Catalunya. (Títol propi de l’Escola l’Empordà)

  • Curs: Auxiliar d’educació especial (vetllador/a)
  • Modalitat: presencial
  • Preu: 160 Euros / 150 Euros
  • Lloc:  Avant! Centre de promoció per l'èxit escolar al carrer Sant Sebastià 66 (Galeries Camp d'en Prats) a PALAFRUGELL
  • Hores: 30 hores
  • Data d’inici del curs: 2 MARÇ 2015
  • Horari: 17.30h a 21.30h
  • Informació detallada del curs: Curs de vetlladors i vetlladores a Girona
  • Més informació: www.escolaemporda.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada