dilluns, 19 de gener de 2015

Obertes les inscripcions als Camps de Solidaritat 2015

Dimarts 13 de gener Setem va obrir les inscripcions Camps de Solidaritat 2015 i es tancaran a finals de març. Per a participar-hi, el primer que cal fer és assistir a una sessió informativa.

3 continents, 14 països i 22 destinacions diferents. Més de 5.000 persones ja han viscut l'experiència, i tu? Ja tens l'informació disponible dels Camps de Solidaritat 2015 de SETEM Catalunya. Obrim les inscripcions el proper 13 de gener. Ho has de viure!

Els Camps de Solidaritat t’ofereixen la possibilitat de formar-te, conviure i col·laborar amb organitzacions de l’Àsia, l'Amèrica Llatina i l'Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració, o els Drets Humans.

L’experiència implica participar en un cicle de formació i sensibilització que es desenvolupa en tres fases: Preparació i formació (d'abril a juny),viatge i estada a un país del Sud (juliol, agost o setembre) i difusió i acció al Nord (a la tornada).

El periode d'inscripció comença el proper 13 de gener de 2015 i es tancarà a finals de març. Les places són limitades. Si vols participar-hi, el primer que has de fer és assistir a una sessió informativa, en la pàgina web dels Camps de Solidaritat pots veure les dates i els llocs. La primera sessió informativa tindrà lloc el proper dimarts 13 de gener a les 19:30h a La Fede.cat. C. Tàpies, 1-3, Barcelona (Metro L2 i L3 Paral·lel).

Les condicions de participació són:
Tenir més de 18 anys.
Disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
Ser soci/a de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/a mínim durant l'any que dura l'activitat).

Consulta en el web dels Camps de Solidaritat les destinacions 2015, com inscriure's, els testimonis dels participants d'altres edicions, etc. Ho has de viure, any nou, nova mirada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada