dilluns, 24 de novembre de 2014

TAULÓ D'ANUNCIS: Iniciatives socials que us poden interessar

El Gran Recapte el 28 i 29 de novembre: és una campanya de recollida d'aliments bàsics, que duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya, per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

Fes-te voluntari del Gran Recapte !!

Recordatori: obert el termini de presentació de projectes d’emprenedoria social per a la Trobada Euromediterrània de Joventut 2015. El termini de presentació de candidatures acaba el 30 de novembre de 2014

Nou butlletí de l’E-Joventut: Com treure el màxim profit de la Garantia Juvenil?

L’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya presenta la convocatòria Art Jove per desenvolupar projectes en el marc de la Sala d’Art Jove al llarg de l’any 2015. Termini per a la presentació de les propostes: dimarts 2 de desembre a les 14h.

Sessió formativa de la Borsa de Treball de la UdG: Com superar un procés de selecció. El procés de selecció des de la perspectiva de l’empresa.. Dimarts 25 de novembre, de 16 a 17:30 hores, a la Sala de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de Girona. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia online.

Sessió formativa de la Borsa de Treball de la UdG: La comunicació no verbal en la recerca de feina. Principis de la comunicació humana. El cos com a eina de comunicació. Dijous 27 de novembre, de 12 a 14 hores, a l’Escola Politècnica Superior- Edifici P1 - Sala de reunions (I-04) Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia online.

Fundació ONCE llança el 2n Premi europeu per al Emprenedoria Social i la Discapacitat: promovent la inversió social. Cal presentar la candidatura en anglès no més tard del 12 de desembre.

3a Edició dels Premis Discapnet de la Fundació ONCE a les tecnologies accessibles: convocatòria i presentació de candidatures fins el 14 de desembre

Recordatori: L’Ajuntament de Salt organitza unes sessions informatives els propers divendres 21 i 28 de novembre de 2014 a les 11 al Satèl·lit jove, als joves interessats en participar en el nou programa Joves per l’Ocupació, convocatòria 2014-2015.

Recordatori: Jornada de formació tecnològica en el sector Mobile a Girona, organitzada dins el Programa mTalent, impulsat per la Fundació Barcelona Mobile World Capital, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la GSMA i la Diputació de Girona, el 26 de novembre, de 10h a 13h, a la Sala d'actes de la Cambra de Comerç de Girona (C/ Jaume I, 46). Inscripcions online.

Recordatori: Girona Emprèn organitza un Curs sobre IRPF/IVA: aspectes bàsics dels impostos en la fiscalitat dels autònoms/es el dimecres 26 de novembre de 2014, de 9.30 a 13.30h al Centre d’Iniciatives Local-Girona Emprèn de Girona.

Recordatori: la Direcció General per a la Immigració organitza el proper 27 de novembre una jornada sobre l’emigració des de Catalunya. Serà a l’Hotel d’Entitats de Girona (c/ Rutlla 20-22), de 10 a 15h. Aquesta jornada pot ser d’interès per serveis d’acollida municipals, serveis d’atenció ciutadana, serveis socials, serveis d’orientació laboral... que poden millorar la informació i l’acompanyament a aquelles persones que es plantegen emigrar. Inscripció online.

Entrevista a Anna Prior, Coordinadora Territorial de Joventut a Girona en el Quart número del Butlletí Saludable de la Universitat de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada