dilluns, 10 de novembre de 2014

Nova Junta delegada del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials (CEESC) a Girona


Membres de la Junta gironina del CEESC acompanyats d'Andreu Peláez, secretari de la Junta de Govern


Aquest dissabte 8 de novembre es va reunir per primer cop la Junta delegada del CEESC a Girona, després que fos aprovada la seva constitució per la Junta de Govern de l'entitat.

La nova junta que tindrà cura de la territorialitat d'aquest col·legi a les comarques gironines està formada per tres membres de la junta anterior i cinc noves incorporacions.

Els qui repeteixen mandat són Rubèn Fornós Casares, president; Jordi Iglesias Mateo, secretari i Maria Garcia Alonso, tresorera.

I les noves incorporacions com a vocals són els també educadores i educadors socials Cati Hernández Cano, Assumpció Costals Puig, Meri Raurich Moreno, Aina Sánchez Mascort i Pep Plana Farré.

La constitució de la nova Junta gironina coincideix amb la renovació de la Junta de Govern de l'entitat que va tenir lloc a la darrera assemblea del CEESC el passat 15 de març i es preveu que es mantingui al llarg del mandat d'aquesta, que és de 4 anys.

Aquest nou impuls a la Junta gironina és conseqüència directa de la voluntat de la junta de Govern del CEESC de reforçar la participació de les delegacions territorials, recollida en el seu pla de treball, que entre altres coses inclou la defensa de la professió, el recull i el potenciament de bones pràctiques, la consolidació de projectes innovadors i la defensa dels drets i les garanties socials adequades a les necessitats de la ciutadania.

Pla de treball que lògicament també ha d'ajudar a desenvolupar la Junta gironina des del territori.

Entre les activitats que es mantindran i que van ser iniciades per la Junta anterior és el manteniment i potenciació del blog Educador@s de Girona que va ser creat al maig del 2015 i que amb dos anys i escaig de vida compta amb prop de 50.000 visites registrades i el Segon Concurs de contes i relats curts per educar en valors que ha estat convocat aquest passat 2 d'octubre amb motiu del dia internacional de l'Educació Social.

A la reunió hi va assistir com a persona convidada Andreu Peláez Artacho, secretari de la Junta de Govern, qui, entre altres coses, va assessorar la Junta gironina en qüestions legals i de procediment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada