dimarts, 4 de novembre de 2014

Iniciatives socials que us poden interessar

Compartir un sopar, la millor eina antiracista
Sopa amb els teus veïns d'altres orígens i supera els prejudicis. Aquesta és la proposta que fa SOS Racisme amb el projecte "La Família del Costat".
Inventar-se un joc també pot ser un joc
La Plataforma per la Llengua anima els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat de Barcelona a inventar-se jocs i participar al Concurs Tísner de creació de jocs de català.
Infrausos promou la col·lectivitat d’espais privats
El col·lectiu Infrausos proposa convertir, per unes hores, grans espais privats en plataformes de domini públic. El projecte vol activar espais urbans infrautilitzats.
Segona edició del llibre “Jo cuino, tu pintes”
Ja està a la venda la segona edició del llibre “Jo cuino, tu pintes”. La iniciativa uneix les receptes de personalitats conegudes amb els dibuixos d’artistes discapacitats.
Concert de Gospel solidari pels infants de Muketuri
El proper 23 de novembre, The Gospel Viu Choir actuarà a Barcelona en un concert organitzat per l’Associació de Famílies de Nens i nenes d’Etiòpia.
L'economia feminista també té la seva fira
El recinte de Can Batlló acollirà el 14 i 15 de novembre la Fira d'Economia Feminista. Serà un espai "d'economia real, feminista i de proximitat".
La primera Trobada de Circ Social tindrà lloc a Barcelona el 29 de novembre
El Circ Social és un procés d’ensenyament–aprenentatge de tècniques circenses que té com a finalitat la inclusió de persones en situació de risc social i el desenvolupament de la seva relació amb la comunitat.

Font: http://www.xarxanet.org/social

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada