dilluns, 6 d’octubre de 2014

Sis propostes solidaries

1) Un concurs per sensibilitzar els joves en les malalties del cor
La Universitat del Bages i la Mútua Manresana convoquen el concurs 'Posa-hi el cor' per col·laborar amb la Marató de TV3.

2) El 9 d'octubre, ajuda als que menys hi veuen!
Coincidint amb el Dia Mundial de la Visió, l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 impulsa una campanya per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de visió.
 
3) L’Arbre dels Petits Valents
Sant Joan de Déu ha demanat col·laboració a les farmàcies per recaptar fons per a la construcció d’un hospital de dia per als infants que han de rebre tractaments greus i no requereixen hospitalització.

4) El moviment Social Toy s'estén per Catalunya
Cada vegada hi ha més parcs que tenen una caixa amb joguines per compartir. És un moviment social que va néixer el 2012 a Barcelona i que no ha parat de créixer arreu de Catalunya i les Illes Balears.

5) “L’Hort de Les Cases” lluita contra l’exclusió social
Quatre persones, quatre vides, els seus problemes i una nova manera de passar el temps. Aquest és l’argument del documental “L’Hort de les cases” que fa un seguiment, al llarg d’un any, del que representa pels protagonistes el treball en un hort urbà.

6) Concurs solidari de contes infantils
Participa en el concurs de contes infantils 10CONTES10 organitzat per Sonrisas de Bombay en motiu del seu desè aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada