dijous, 2 d’octubre de 2014

Bases del segon concurs de contes i relats curts per educar en valors

Segon Concurs de contes i relats curts per educar en valors


Bases del concurs:

1) La delegació del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) a les comarques gironines, convoca el segon concurs de contes i relats curts per educar en valors, amb la finalitat de recollir-los en una publicació (llibre de contes) perquè es converteixi en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes.

2) Es tracta d’escriure un conte o relat curt que inclogui dins l’argument aspectes que puguin ser utilitzats per assolir un objectiu que es desprengui d’algun dels valors inclosos a la Convenció sobre els drets de l’infant destacats en la pàgina web http://www.coneixelsteusdrets.cat/

3) Les persones participants cal que siguin majors 16 anys i amb la seva participació declaren acceptar la integritat d’aquestes bases.

4) Els contes o relats han de tenir un objectiu clar: transmetre un valor o un conjunt dels valors inclosos a la Convenció sobre els Drets dels Infants dels presentats en el web http://www.coneixelsteusdrets.cat/

5) Els contes o relats poden tenir un o varis autors i/o autores. Només es poden presentar fins a dos contes o relats per autor o autora o per conjunt d’autors i/o autores.

6) Els autors i autores enviaran el conte o relat en un arxiu de Microsoft Word o un enllaç a un document de Google Docs a l’adreça de correu electrònic: girona@ceesc.cat indicant a l’assumpte “Segon Concurs de contes Coneix els teus drets” el nom i cognoms de l’autor o autora o dels autors i/o autores, NIF, NIE o núm. de passaport, la població i adreça postal, un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte.

7) Els contes o relats s’han de presentar escrits en llengua catalana amb tipus de lletra Arial 11pt interlineat simple i marges normals (predeterminats). Tindran una extensió màxima de 5 pàgines.

8) Els autors i les autores cedeixen tots els drets intel·lectuals i de publicació de les obres al CEESC per temps indefinit, sempre que es faci per a la divulgació dels Drets dels Infants i que s’hi faci constar el nom dels autors i autores de l’obra.Sense descartar altres possibilitats de difusió, els contes o relats seleccionats seran publicats en format llibre en la publicació que s’editarà en motiu d’aquest concurs com a eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes, llibre que es podrà descarregar en format pdf al bloc Educador@s de Girona (http://educadorsdegirona.blogspot.com.es/) El CEESC es reserva el dret de publicar també la totalitat o algun dels contes no seleccionats en el blog esmentat
9) Els guanyadors (els contes o relats dels quals hagin estat seleccionat per ser publicats en format de llibre de forma conjunta) rebran un diploma acreditatiu i 2 exemplars de la publicació cadascun d’ells independentment si es tracta d’un o més autors/es.

10) La data límit de presentació dels contes o relats és el 25 de maig del 2015 no s’acceptarà cap conte o relat curt que arribi passada aquesta data a l’adreça de correu electrònic indicada.

11) El veredicte del jurat es publicarà al bloc Educador@s de Girona (http://educadorsdegirona.blogspot.com.es/) el 20 de juny de 2015 donant a conèixer els contes i relats curts que seran publicats al llibre de contes que s’editarà en motiu d’aquest concurs

12) El jurat, que escollirà un nombre mínim de 10 contes que hauran de formar part d’aquesta publicació, el designarà la Junta de Govern del CEESC i estarà composat per educadors socials col·legiats amb i sense responsabilitats en el col·legi i el seu veredicte serà inapel·lable i el concurs podrà ser declarat desert.

13) Els noms dels membres del Jurat es publicaran al bloc Educador@s de Girona (http://educadorsdegirona.blogspot.com.es/) conjuntament amb el veredicte.

14) El lliurament dels premis i la presentació del llibre tindran lloc el divendres 20 de novembre de 2015, Dia Internacional dels Drets dels Infants, a la delegació gironina del CEESC en un acte que s’anunciarà prèviament


Ara us podeu descarregar el llibre del 1r concurs: 21 Contes per educar en valors Coneix els teus drets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada