dilluns, 20 d’octubre de 2014

45.000 associacions obligades a presentar l'impost de societats

45.000 associacions obligades a presentar l'impost de societats
La llei de blanqueig de capitals, la llei de transparència, la reforma fiscal i del mecenatge... aquestes i altres normatives afecten ja de forma directa la gestió de les entitats del Tercer sector o bé ho faran en els propers mesos.
La reforma de l’impost de societats segueix endavant
La Comissió d’Hisenda i Administracions Públiques del Congrés dels Diputats ha posat en mans del Senat el Projecte de llei de l’impost de societats. Un cop passat aquest tràmit, el Congrés dels Diputats aprovaria la nova llei que està previst que entri en vigor el pròxim 1 de gener de 2015. 
Com afectaran els canvis del model 347 a l’àmbit associatiu?
Durant els exercicis 2013 i 2014 s’han produït canvis dins de l’àmbit fiscal, entre d’altres al model 347 d’operacions amb tercers, amb efectes des de l’1 de gener de 2014.
Com afectarà la reforma fiscal a les entitats no lucratives (1)
A finals de juny de 2014 es van publicar diversos avantprojectes de Llei que modificaran les principals normes tributàries a l'Estat Espanyol. És la Reforma Fiscal.
Com afectarà la reforma fiscal a les entitats no lucratives (2)
Tot i que inicialment estava prevista la creació d'una nova llei de mecenatge, sembla ser que finalment aquesta no es durà a terme dins de la legislatura actual. A la reforma fiscal, però es modifica en alguns aspectes la Llei 49/2002, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.
Incentius fiscals per al Tercer Sector amb la reforma fiscal
Amb la reforma fiscal es modifiquen les deduccions per donacions, que s’incrementen fins al 35% en l’IRPF i al 40% en l’Impost de Societats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada