dilluns, 22 de setembre de 2014

Cursos a Girona i Tarragona per a mestres i educadors en "Educació en Drets Humans per a Infants"

Obertes les inscripcions fins el 30 de setembre per a les 2 edicions del curs semipresencial “Quina brúixola ens orienta per educar?” dins del marc del projecte “Educació en Drets Humans per a Infants: aprenentatge vivencial i participatiu”, que tindran lloc a

-Girona (octubre 2014 - desembre 2015)
-Tarragona (gener - març 2015).

Obertes les inscripcions per a les 2 edicions del curs semipresencial “Quina brúixola ens orienta per educar?” dins del marc del projecte “Educació en Drets Humans per a Infants: aprenentatge vivencial i participatiu”, subvencionat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i amb el reconeixement del Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament.

AHEAD - Associació d'Educadors en Drets Huamans, amb la col·laboració de l'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i dels Instituts de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona i de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona.

Adreçat a: a mestres, professors/es, educadors/es, treballadors/es i voluntaris/es d’entitats (20 participants per curs).

40 Hores: 20 hores presencials en 8 tallers de 2,5 hores i 20 hores no presencials de mòdul virtual.

Preu: 50 €

Data límit per inscripció: 30 de setembre 2014

La METODOLOGIA de les sessions pràctiques es basa en l’aprenentatge vivencial, participatiu i entre iguals. Es realitzaran unes trobades d’intercanvi d’experiències de les pràctiques dutes a terme pels participants.

Durant el curs:
  • Explorarem el concepte de Drets Humans i posarem en pràctica eines per actuar com a agents multiplicadors.
  • Coneixerem els instruments i mecanismes de protecció dels drets humans a Europa.
  • Aprendrem a utilitzar el Manual d’EDH per a Infants (Petit Compass) del Consell d’Europa traduït i publicat al català amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Desenvoluparem competències d’EDH per a la implementació pràctica d’una activitat d’EDH en els centres educatius o entitats dels participants.
  • Reflexionarem sobre els reptes i el paper de l’educació i els educadors/es en la promoció, protecció i defensa dels Drets Humans.
Més informació i inscripcions:

GIRONA: cursEDH_ICE_UdG

TARRAGONA: cursEDH_ICE_URV

Contacte AHEAD: formacio@aheadedu.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada