dimecres, 28 de maig de 2014

Cursos gratuïts de TDAH per a educadors

El Dr Russell A. Barkley, reconegut internacionalment com la major autoritat en l'estudi del TDAH, ens ofereix gratuïtament gràcies a la col·laboració de la FUNDACIÓ MAPFRE els continguts de la seva Escola online, ara en espanyol. Destinada a la formació de pares i professionals, amb l'objectiu d'aconseguir diagnòstics seriosos i que els afectats puguin rebre el suport necessari.


Els cursos estan impartits pel prestigiós Dr Russell A. Barkley (Catedràtic de Psiquiatria Clínica de la Universitat de Medicina de Carolina del Sud) i tenen continguts científics en espanyol relacionats amb el Trastorn de Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat dirigits a professionals de la salut , educadors i aquelles persones, sobretot familiars, relacionats amb el TDAH o persones que vulguin formar-se en això o que vulguin especialitzar-se.

Aquests cursos han estat donats pel Dr Russell A. Barklay a la Fundació Educació Activa i estan disponibles gratuïtament gràcies a la col·laboració de la Fundació Mapfre.

Els cursos professionals que es realitzen a través de la Fundació Educació Activa tenen l'opció a un Títol d'Especialització en TDAH un cop superat un examen. (L'accés a l'examen i Títol d'Especialització si té un cost per ajudar a cobrir les despeses).


Més informació:
Fundación Educación Activa
Telf. 91 357 26 33 / Fax 91 307 88 68
C/ Jimena Menéndez Pidal, 8 – A 28023 Madrid
www.educacionactiva.com
Mail: info@educacionactiva.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada