dijous, 27 de març de 2014

“Estimar no fa mal” Prevenció i sensibilització de les relacions abusives entre joves adolescents.


En el marc del Programa d’Intervenció Integral contra la violència masclista 2012-2015, l’Institut Català de les Dones (ICD) ha posat en marxa la iniciativa “Estimar no fa mal”, amb l’objectiu de treballar la prevenció i sensibilització de les relacions abusives entre joves adolescents.

En aquesta línia, adreçats a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, l’ICD ha editat els materials Estimar no fa mal! Viu l'amor lliure de violència i Claus per identificar el ciberassetjament, amb la finalitat d’ajudar als nois i noies a identificar una relació abusiva i, així, prevenir situacions d’abús, incloses les que es donen en el context de les xarxes socials.

Adreçat al professorat i a altres professionals que treballen amb adolescents, l’ICD ha editat, també, un material genèric, amb eines i recursos, per poder treballar la prevenció de relacions abusives en espais amb joves. Aquest material inclou contingut teòric, així com dinàmiques d’exemple per treballar cada un dels temes proposats, bibliografia per ampliar els materials i glossari de termes.

Aquest material el podeu consultar i descarregar des de la nostra pàgina web http://www.gencat.cat/icdones/estimarnofamal.htm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada