dilluns, 31 de març de 2014

17a edició de Roses contra l’Oblit

Coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, Amics de la Gent Gran posa en marxa la 17a edició de Roses contra l’Oblit, on encoratja a tota la població a tenir un record per la gent gran.

Amb aquesta campanya volen alertar sobre les greus condicions d’aïllament social i soledat dels ancians. Per això, el seu objectiu és aconseguir que el màxim de persones grans gaudeixin de companyia per Sant Jordi... i cada dia durant tot l’any

Els reptes per aquest 2014 passen per ampliar la seva actuació a més territoris de Catalunya; fer costat a més persones grans que viuen en residències i aconseguir unes “Vacances Amigues” per més persones grans acompanyades.

Es pot col·laborar amb la campanya comprant roses solidàries, de feltre o de roba elaborades al centre de reinserció de dones de l’associació amARTE, un projecte de la Fundació Pare Manel; compartint la campanya i difonent-la entre familiars, amistats, o a través de xarxes socials; o bé comprant roses naturals al majorista Rosa Sant Jordi Cat que, junt amb Amics de la Gent Gran, destinaran part de l’import a programes d’acció social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada