dimarts, 11 de febrer de 2014

S’ha obert la convocatòria de la segona edició del Premi Compromís Democràtic 2014


S’ha obert la convocatòria de la segona edició del Premi Compromís Democràtic 2014

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha obert la segona convocatòria del Premi Compromís Democràtic per a l'any 2014. Les sol·licituds es poden presentar del 6 de febrer al 5 d’abril, ambdós inclosos. L'objecte del Premi és reconèixer experiències reeixides del món local i de les entitats sense afany de lucre que contribueixen a l'enriquiment i a la millora de la qualitat democràtica del municipi o de l'entitat, a través de la participació ciutadana, la transparència i la rendició de comptes.

El Premi té dues modalitats: una per a projectes i accions desenvolupats pels ens locals catalans, i l’altra per a propostes generades per alguna associació o federació d'associacions catalanes. La dotació del Premi Compromís Democràtic és d’un màxim de 4.000 euros per projecte en cadascuna de les dues categories. Els projectes o accions han d'haver estat desenvolupats durant l’any 2013.

El jurat valorarà especialment la metodologia emprada, la innovació, la sostenibilitat del projecte, la comunicació, l’avaluació de l’experiència i l’efectivitat i l’impacte a la comunitat. L’any passat, en la seva primera edició, el Premi va ser atorgat, en la categoria d'entitats sense afany de lucre, a l’associació de persones participants Àgora de La Verneda-Sant Martí de Barcelona pel projecte Àgora de democràcia, i en la categoria d’ens locals va resultar premiat el Consell Comarcal de l’Anoia pel seu projecte Diagnosi del voluntariat sènior a la comarca de l'Anoia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada