dilluns, 3 de febrer de 2014

Nova Llei de Transparència, obligacions i implicacions d’aquesta normativa a les entitats no lucratives

La Fundació Pere Tarrés celebra el 18 de febrer una jornada on es reflexionarà sobre les obligacions i implicacions d’aquesta normativa a les entitats no lucratives.

29/01/2014 - 09:58Entitat redactora: F Pere Tarrés

La llei 19/2013 de transparència, accés a la informació pública i bon governque ha aprovat el govern estatal comporta una sèrie d’obligacions per a les organitzacions del tercer sector, en funció del seu nivell pressupostari i del finançament públic que rebin.

La Fundació Pere Tarrés organitza el 18 de febrer, a partir de les 9.30h a la Facultat d'Educació d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (C. Santaló, 37), una jornada per conèixer en quina mesura afecta aquest nou marc regulador a les entitats i reflexionar sobre si la normativa ajudarà a avançar en la transparència i rendició de compte.

Durant l’acte, Joaquim Triadú, soci director del sector públic del Bufet PWC a Catalunya, presentarà la llei des de l’òptica del tercer sector i diferents experts participaran a una taula rodona on s’abordarà l’impacte i oportunitats de la nova llei de transparència.

La jornada és gratuïta. Per assistir cal realitzar inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Programa

9.30h Benvinguda i presentació

10.00h Presentació de la llei de transparència, des de la perspectiva del tercer sector (rendició de comptes i eina per a la incidència política)
Joaquim Triadú, soci director del sector públic del Bufet PWC a Catalunya, i ex-conseller de la Generalitat

11.00h Pausa-descans

11.20h Taula Rodona sobre l’impacte i oportunitats de la nova llei de transparència en el sector:
  • Sr. David Camps, fundraising i gerent de màrqueting de la Fundació Vicente Ferrer i membre de la Junta Directiva de l’Associació Espanyola de Fundraising
  • Sr. Albert Colomer, director executiu de la Fundació CP’AC i de diferents organitzacions vinculades a la generació d’ocupació i empresa
  • Sra. Aida Guillen, vicepresidenta de la confederació catalana d’ONG, i Directora del Institut Català de Drets Humans
  • Dra. Begoña Roman, professora d’Ètica de la Universitat de Barcelona,presidenta del Comitè d’Ètica del Serveis Socials de Catalunya i patrona de la Fundació Pere Tarrés
  • Modera: Rafael Ruiz de Gauna, director de Relacions Institucionals de la Fundació Pere Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada