dilluns, 13 de gener de 2014

Sessió Informativa a Girona sobre l’Accés a titulacions per a persones amb experiència laboral i/o formació

La Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil de l’Agència Catalana de la Joventut organitza una Sessió Informativa sobre l’Accés a titulacions per a persones amb experiència laboral i/o formació a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona el proper 28 de gener, de 9:30 a 14h. Les inscripcions estaran obertes fins el 24 de gener

L’interès dels i de les professionals de joventut per oferir la millor orientació acadèmica i professional a la gent jove, ha estat el motor per programar cinc sessions formatives sobre ‘Accés a titulacions per a persones amb experiència laboral i/o formació’ al mes de gener de 2014 a diferents punts de la geografia catalana.

Les qualificacions professionals de Catalunya, l’organització i procediments del Servei d’Assessorament i Reconeixement Acadèmic i de l’Acreditació de l’experiència laboral o de vies no formals de formació, són els àmbits que centraran cadascuna de les formacions. Especialistes en la matèria explicaran l'actualitat i funcionament d’aquest àmbit; estructura, vies d’accés, requisits, oferta, recursos per a la informació i la orientació... i intentaran resoldre els principals dubtes de les persones assistents.
La Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil de l’Agència Catalana de la Joventut organitza, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals i la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament, aquesta formació sobre l’Accés a titulacions per a persones amb experiència laboral i/o formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada