dilluns, 2 de desembre de 2013

S’obren les inscripcions dels cursos per a l’abordatge de les violències de gènere entre joves, adreçats a professionals de la joventut

Obertes fins el 16 de desembre les inscripcions a la Jornada “Joves, gènere i violències. Fem nostra la prevenció” que tindrà lloc a Girona durant els mesos de gener a abril 2014, a l'Edifici de la Generalitat. Places limitades.

La Direcció General de Joventut obre les inscripcions del curs ‘Joves, gènere i violències. Fem la nostra prevenció’, adreçat a professionals que treballen amb joves. Aquesta formació que ofereix la Universitat Rovira i Virgili i les associacions Candela i Tamaia, té com objectiu millorar els coneixements i habilitats dels i les professionals per prevenir les violències de gènere, detectar-les i facilitar, quan calgui, un acompanyament adequat a les persones joves.

Entre els mesos de gener i maig del 2014 s’impartiran cinc cursos de formació específica a Barcelona, Manresa, Girona, Cambrils i Lleida. Els cursos són gratuïts i es desenvoluparan en el marc del projecte GAP WORK, finançat pel programa DAPHNE III de la Unió Europea. Per a inscriure’s cal emplenar fins al 16 de desembre el formulari corresponent al lloc on es realitzarà la formació.

Més informació:
Joves, gènere i violències. Fem nostra la prevenció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada