dilluns, 2 de desembre de 2013

Jornada de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a Girona: El 3 de desembre 17h, a l’Hotel d’Entitats de Girona


Jornada de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a Girona: El 3 de desembre 17h, a l’Hotel d’Entitats de Girona, el director general de joventut, Sr. Toni Reig, assistirà a la presentació del projecte-plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut.

El 19 de novembre, 3 i 12 de desembre, el projecte i plataforma web de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut es presentarà a Tarragona, Girona i Lleida respectivament, acompanyat per 9 propostes d’arreu del país.

Després de la presentació del llibre i plataforma web de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut el passat 20 de juny al Magatzem Escolà de Barcelona, creat per l’AcPpJ en col·laboració i suport de la Direcció General de Joventut, el projecte ara es presenta a través d’unes Jornades especials a Tarragona, Girona i Lleida. En aquestes, a més de la presentació del funcionament de la plataforma i projecte, es mostraran fins a nou bones pràctiques de les tretze que aquesta aglutina i es debatrà, entre els participants, els aspectes professionals i teòrics que tenen en comú.

El proper 19 de novembre a Tarragona, per exemple, els temes clau seran la mobilitat, dinamització del territori o la cooperació interinstitucional amb projectes com la Comarkalada, elBus Nit o Carretera i Manta
A Girona, el 3 de desembre, i gràcies a propostes com 360Fest,Lablearning o Cinema en Curs, es debatrà la relació entre les polítiques de joventut, l’educació i la cultura, l’educació reglada i educació no formal o les noves habilitats per a les i els joves... 

I per acabar a Lleida, el 12 de desembre, el tema central de les bones pràctiques en joventut que s’hi presentaran, Jove: Què, Véns?, Els Nous Voluntaris o Intervenció al Carrer, serà en relació a la inclusió dels joves, dels serveis socials amb les polítiques de joventut o la cooperació interdepartamental.

Espais i horaris:

A TARRAGONA. 19/11 de 16:30 a 19:30h a la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona.

Carrer de Sant Francesc, 3 (Sala Pau Casals).

A GIRONA. 3/12 de 17:00 a 20:00h a la Sala d'actes de l'Hotel d'Entitats de Girona.

Carrer Rutlla, 20-22.

A LLEIDA. 12/12 de 16:00 a 18:30h al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

Carrer Jaume II, 67 (bis) - Campus Universitari de Cappont

Els aforaments són limitats, inscriviu-vos enviant un correu electrònic a info@joventut.infoconfirmant la vostra assistència. Gràcies!

Més informació de les jornades

www.joventut.info/bonespractiques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada