dilluns, 2 de desembre de 2013

Fotografiar la solidaritat internacional, proposta a Girona

Nova convocatòria del Concurs de fotografia solidària, amb especial atenció a les diferències nord-sud i a la sensibilització i educació pel desenvolupament.

La proposta és del Servei de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Girona,que convida a participar en un concurs de fotografia, amb temes relacionats amb la sensibilització per al desenvolupament i en especial a les diferències nord-sud, la globalització i les desigualtats, la interculturalitat, les condicions de vida en els països del sud i el paper de la dona en els països del sud.

El premi és de 600 euros, amb difusió de la fotografia guanyadora durant el 2014. El premi s’haurà de destinar de la següent manera: 200 euros per a la compra de material fotogràfic en comerços de la ciutat de Girona, 200 euros per a la compra de productes de comerç just en comerços de la ciutat de Girona, i 200 euros en efectiu.

El termini és el 9 de desembre 2013. Les fotografies s'han d'enviar al correu-ecooperacio@ajgirona.cat, amb nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte, adreça postal, lloc i data de la fotografia i una breu explicació. Cal tenir més de 18 anys i presentar com a molt 3 fotografies.

------------------------------------------------

Objectius

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de Cooperació, Sensibilització i Codesenvolupament de l’any 2014. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats a la ciutadania de Girona.

Tema
El tema de la fotografia haurà d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i en especial sobre les següents temàtiques:
1.- Diferències nord-sud
2.- Globalització i desigualtats
3.- Interculturalitat
4.- Les condicions de vida en els països del Sud
5.- El paper de la dona en les països del Sud.
Participants
Hi podran participar totes les persones majors de 18 anys i podran presentar un màxim de 3 fotografies.
Termini de presentació de sol·licituds
El termini per a la presentació de les fotografies serà del 20 de novembre fins el 9 de desembre 2013.
Els participants hauran d’enviar les seves fotografies al correu electròniccooperacio@ajgirona.cat
Caldrà adjuntar, en document “Word” adjunt, les següents dades:
- Nom i cognoms de l’autor/a de la fotografia.
- DNI. - Telèfon de contacte.
- Adreça postal
- Lloc i data on es va realitzar la fotografia.
- Cal adjuntar una breu explicació del que representa la fotografia (2 o 3 línies).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada