divendres, 8 de novembre de 2013

S’obre el termini de presentació de bones pràctiques en emprenedoria social per a la Trobada Euromeditèrrania de Joventut

La convocatòria cerca a joves de tot l’espai euromediterrani que es trobaran a Barcelona per posar en comú projectes d’emprenedoria social, durant el mes d’abril de 2014La Direcció General de Joventut ha obert el termini d’inscripció per participar a la Trobada Euromediterrània de Joventut que s’organitzarà l’any vinent a Barcelona del 7 a l’11 d’abril. Es tracta d’un espai d’intercanvi entre joves dels diferents països d’aquesta regió amb un interès comú: conèixer els problemes i necessitats dels i les joves d’aquesta regió.

Enguany, la Trobada Euromediterrània de Joventut té com a principals objectius promoure l’actitud emprenedora entre els i les joves com a eina de transformació social, facilitar-los el treball en xarxa i fomentar la creativitat, la innovació, l’esperit crític i la participació en aquesta regió. D’una banda, es donaran a conèixer bones pràctiques en emprenedoria social, perquè les persones participants coneguin i contrastin dificultats i oportunitats en el moment de dur a terme els seus projectes. De l’altra, la Trobada aporta formació amb la realització de tallers sobre creativitat i treball en xarxa, així com a través de visites a projectes d’emprenedoria social implementats a Catalunya.

Per a participar-hi cal tenir entre 20 i 35 anys, un coneixement alt d’anglès (es reconeixerà també el domini de l’idioma francès) i estar liderant o bé participant activament en el projecte que es presenta. Només s’acceptaran els projectes que hagin estat funcionant com a mínim durant 3 anys, la qual cosa cal demostrar. Es valorarà els més innovadors i creatius que hagin generat algun tipus d’impacte de transformació social.

El termini de presentació de candidatures acaba el 15 de novembre de 2013. Les persones interessades han d’emplenar el formulari d’inscripció de la candidatura i documentar gràficament el projecte pel qual volen participar en aquesta trobada.


Més informació: Euromediterranean Youth Meeting 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada