dimecres, 20 de novembre de 2013

Presentació del llibre “21 contes per educar en valors. Coneix els teus drets”

Es lliuraran els premis del concurs de contes que ha convocat el Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Aquest dimecres 20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants, a les 19h tindrà lloc a la seu del Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) a Girona, el lliurament de premis del Concurs de contes per educar en valors Coneix els teus drets.

L’acte s’iniciarà amb la presentació a càrrec de Rubèn Fornós, president de la delegació gironina del CEESC, del llibre “21 contes per educar en valors: Coneix els teus drets” que en definitiva és el resultat visible d’aquest concurs i l’objectiu del mateix, és a dir la creació d’una eina pedagògica perquè principalment educadors i educadores la poguessin utilitzar per ajudar a difondre, sobretot a infants i joves, els valors continguts en la Convenció dels drets de l’Infant de l’ONU, que en aquesta diada celebra el seu 24è aniversari.

Aquest concurs promogut pel CEESC a iniciativa de la Junta directiva de la seva delegació gironina parteix del principi que no n’hi ha prou amb conèixer quins són els drets dels infants i en respectar-los i fer-los respectar, sinó que cal anar més enllà i s’han de donar a conèixer. I aquest és el gra de sorra aportat ara pel CEESC i que s’afegeix al munt d’iniciatives que arreu es fan en aquest sentit.

Per tal d’assegurar la difusió d’aquesta eina pedagògica, el llibre es podrà baixar en format PDF des de la pàgina web del CEESC i des del bloc Educador@s de Girona que gestiona la delegació gironina d’aquest col•legi professional.

Tot seguit el secretari d’aquesta delegació, Jordi Iglesias, llegirà l’acta del Jurat del concurs de contes i els lliuraran els premis als guanyadors. Aquests procedeixen d’arreu del territori català, i fins i tot hi ha qui ha participat des de l’Aragó.

Clourà l’acte, Pepín de la Rosa, president del CEESC.

Data: 20 de novembre de 2013 (Dia universal dels drets dels infants)
Hora: 19h
Lloc: CEESC Girona, carrer Ibèria 4

3 comentaris:

 1. Bon dia,
  Em sembla molt interessant aquesta publicació i m'agradaria poder obtenir-la per treballar amb ella. En l'article publicat s'explica que el llibre es podrà descarregar en format PDF però no sé on trobar-lo. Podrieu dir-me com fer-ho o quan estarà disponible?
  Gràcies

  ResponElimina
 2. Bon dia,
  Ens sembla molt interessant aquesta publicació com ha dit la companya. Però tampoc trobem el pdf a la web. Ens agradaria més informació de com fer-ho.
  Gràcies!

  ResponElimina
 3. Encara no està penjat, ja que cal adaptar-lo amb un índex enllaçat per anar directament a cada conte i no haver-los de passar tots si només ens interessa un.

  En el transcurs d'aquesta setmana estarà resolt i penjat. Quan el pengem farem un post en aquest mateix bloc per comunicar-ho. Si us subscriviu al bloc ho rebreu per correu electrònic.
  Gràcies i disculpeu les molèsties

  Jordi Iglesias
  secretari delegació gironina del CEESC

  ResponElimina