divendres, 8 de novembre de 2013

Neurocoaching: Xerrada Economicotecnològica


Sessió de Neurocoaching gratuïta organitzada per CINC Girona (C/Güell, 58, Girona), dimarts 12 de novembre a les 18h.

Programa: 

-Beneficis del coaching.
-Neurobiologia del coaching.
-Com mesurar els avantatges del coaching.(ROI)
-Per què el llenguatge genera realitats?
-Per què és un procés transformador a nivell individual i empresarial? Canvi del marc de referència de les organitzacions.

Beneficis del coaching.
És ben necessari formar-se en habilitats tècniques per al desenvolupament professional, però, actualment això no és suficient. El coaching és una eina per al treball interior que després repercuteix en els beneficis econòmics i en els resultats de l'empresa amb els clients, proveïdors i internament.

Neurobiologia del coaching.
En els últims anys s'està estudiant què passa a nivell neuronal i biològic en una persona que rep un procés de coaching. Detallarem cap a on es dirigeixen aquests estudis.

Com mesurar les avantatges del coaching (ROI)
És rendible fer una inversió en aquest tipus de formació? Com calculo els beneficis a l'empresa? Es poden quantificar i qualificar?

Per què el llenguatge genera realitats?
Canviant la nostra forma de parlar, el nostre lèxic, substituint determinades paraules del nostre llenguatge per altres, generem realitats diferents.

Per què és un procés transformador a nivell individual i empresarial? Canvi del marc de referència de les organitzacions.
Les empreses que realitzen un procés de coaching estan constantment a la zona d'aprenentatge. Quins beneficis té estar en aquesta zona d'aprenentatge. Què canvis interns es produeixen treballant en l'error i no en el fracàs.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA:
Per inscriure's només s'ha de registrar a la nostra pàgina Web i omplir el formulari d'inscripció situat al peu de pàgina:  Sessió de Neurocoaching gratuïta organitzada per CINC Girona (C/Güell, 58, Girona), dimarts 12 de novembre a les 18h.

Dia: dimarts 12 de novembre de 2013
Hora: 18h
Lloc: C/Güell, 58 Edifici CINC Girona

Ponent: Emili Tena Medran.
Enginyer en Organització Industrial, Màster en Coaching Executiu ICF a l'Escola Europea de Coaching. Dotze anys d'experiència professional vinculats al sector industrial reconvertit en Coach. A banda, realitza conferències de reflexió i motivació per a empresaris, professionals i emprenedors on també explica les últimes novetats en referència al món del Coaching.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada