divendres, 8 de novembre de 2013

Dues noves càpsules TIC tractaran l'analítica web i el comerç electrònic 8 i 22 de novembre al Centre d'Iniciatives Locals

Girona Emprèn organitza durant el mes de novembre dues noves càpsules TIC que tractaran el comerç electrònic, l’analítica web i els anuncis en cercadors.
El dia 8 de novembre de 9.30 a 12 hores està prevista la primera de les càpsules que tractarà sobre els conceptes bàsics per a obrir un comerç electrònic.
En la sessió es farà un repàs de les bases que cal tenir en compte en crear aquesta mena de negocis a la xarxa, des del domini a noves situacions que es viuen a l’entorn d’aquest nou entorn com ara els traspassos de negocis online.
El dia 22 de novembre, de 9.45 a 13 hores, està prevista la segona càpsula en què es treballaran dues eines molt útils a l’hora d’implantar l’estratègia de màrqueting a la xarxa com són Google Analytics i Google Adwords.
La primera de les eines és un servei gratuït que permet tenir unes estadístiques molt acurades sobre les visites que rep un lloc web mentre que la segona és el programa que utilitza el cercador Google per oferir la possibilitat a les empreses de fer el seu anunci en cerques de clients potencials.
Totes les activitats es realitzen al Centre d’Iniciatives Locals. Es tracta de sessions gratuïtes i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web.
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat 
www.girona.cat/gironaempren

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada