diumenge, 1 de setembre de 2013

Avisos importants

Beques de caràcter general per a ensenyaments postobligatoris i superiors (no universitaris). El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 30 de setembre de 2013

Alerta a les diferents convocatòries obertes de Beques i ajuts per a estudiants universitaris i a la sol·licitud d’Acreditació per tal de formalitzar la matrícula universitària sense el pagament previ.

Mecanisme extraordinari de pagament a proveïdors mitjançant el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques (exercici 2013, 1a fase)

Novetats en la Legislació sobre la formació dels educadors/es en el lleure infantil i juvenil. Entrarà en vigor el proper 1 d'octubre de 2013. La Direcció General de Joventut ha publicat una Guia per a l’organització dels cursos de monitor/a i director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil per ajudar a les escoles a fer la transició cap a la nova normativa

El Govern aprova el reglament de campaments juvenils, que regula les competències entre administracions i les obligacions de les parts

Oberta la convocatòria de subvencions de la Direcció General de Joventut per als Ens Locals: Subvencions per a projectes d’activitats d’ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, consorcis constituïts per ens locals i mancomunitats de municipis. Termini fins el 15 de setembre de 2013.

Obertes les inscripcions online al programa ‘Delegats i delegades en 3D’ per fomentar la participació als IES de Catalunya. El període d’inscripció restarà obert fins al 30 de setembre de 2013.

Cercador de cursos del SOC: Tota l'oferta formativa que el SOC posa a disposició, mitjançant una eina senzilla i intuïtiva de navegació que permet crear fitxes amb contingut detallat en format pdf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada