divendres, 19 de juliol de 2013

T'has preguntat mai per a què serveix estar col·legiat?

Periòdicament rebem consultes de professionals que ens demanen per a què serveix estar col·legiat. A l'article del bloc d'aquesta setmana, us fem un recull de les respostes que donem més habitualment.
  • Estar col·legiat/ada acredita la professió. El CEESC és l’agent social de referència pel que fa a temes d’àmbit social, i el que promou la figura de l’educador/a social i ajuda a fer-la visible.
  • El CEESC té com a missió la regulació de l’exercici de la professió, estableix garanties a la ciutadania i proporciona serveis a les persones col·legiades per tal que potenciïn l’excel·lència. A més, aporta informació, orientació sobre l’exercici de la professió, seguretat, rigor i control deontològic.
  • El CEESC és un espai per compartir, per generar coneixement i discurs envers la professió d’educador/a social. Amb els serveis que oferim volem ajudar a crear consciència de col·lectiu i a visualitzar tot allò que podem fer, tot allò que podem rebre i tot allò que globalment doni sentit a seguir pertanyent i participant en el CEESC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada