divendres, 26 de juliol de 2013

Obertes les inscripcions a un nou CiutatBeta

L'equip de CiutatBeta té la satisfacció d'anunciar-vos una nova edició de l'experiència per aquest 2013.

Des d'avui, s'obren les inscripcions a un nou CiutatBeta, on treballarem al barri de Sant Antoni de Barcelona el concepte de la sostenibilitat. Serà a l’últim trimestre de l’any, a partir del 18 d'octubre, de la mà de l’entitat Xarx@ntoni i l’editorial d’arquitectura dpr-barcelona.

El procés s'amplia de tres a cinc activitats. Al workshop, el treball on line i la prova del prototip, hi afegim la prospecció inicial al territori, la trobada de seguiment i la sessió d'avaluació final i oberta.

El preu de les inscripcions es redueix un 40% respecte l'any passat, i hem creat un nou web per descriure millor la proposta i acollir amb més condicions, la plataforma de treball on line de l'experiència.

Creiem que l'esforç en millorar CiutatBeta tindrà els seus resultats positius, tan en el seu procés formatiu com en la seva acció de desenllaç.

No us deixeu perdre CiutatBeta 2013. I marqueu ja, les dates a la vostra agenda.
CiutatBeta 2013 és una idea del Col∙legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), amb el suport tècnic de Trànsit Projectes S.L, la col∙laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el suport de l'Ajuntament de Barcelona. Amb la col∙laboració de les entitats professionals: l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC), l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) i l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada